Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Лютого, 2024 р., 10:39
Маємо гіркі новини. Червоненська територіальна громада з глибоким сумом вимушена повідомити, що у боях за Україну віддав своє життя житель селища Червоне - Свиридюк Іван Сергійович, 2004 року народження, нагороджений почесною нагородою "Залізний хрест". Навідник-оператор 1 штурмової роти 1 штурмового батальйону військової частини А 4010 героїчно загинув 26 лютого 2024 року в районі населеного пункту Іванівське Донецької області внаслідок ворожого обстрілу. 
28 Лютого, 2024 р., 10:00
#ПрозорістьТаПідзвітність: Про можливе нецільове використання бюджетних коштів повідомити може кожен
27 Лютого, 2024 р., 13:24
Підшлункова залоза — одна з найважливіших залоз травної системи, яка відповідає за вироблення ферментів, що беруть участь в процесі перетравлення їжі. Важить вона близько 70-80 граммів і розташовується в черевній порожнині позаду шлунка. Це єдина залоза людського організму, в якій одночасно виконуються дві функції: екзокринна і ендокринна. Коли нормальний процес  роботи підшлункової залози порушується, а імунна система не в силах захистити організм від зростання патологічних клітин, свій розвиток починає онкологія.
26 Лютого, 2024 р., 18:23
Участь України у саміті G20 в Індонезії відзначена нашою дипломатичною ініціативою - Формулою миру. Ми прагнемо, щоб ініціатива йшла від нас, а не була нав'язана ззовні. Перший саміт миру може відбутися цього весняного сезону у Швейцарії, де ми разом з партнерами розробимо план для справедливого миру.
23 Лютого, 2024 р., 12:47
24 лютого виповнюється 2 роки від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в україну. цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти україни 10 років тому з окупації криму у 2014 році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь