Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Грудня, 2022 р., 13:25
Оператор газорозподільних мереж АТ «Житомиргаз» продовжує забезпечувати громади життєво важливим енергоресурсом. Окрім того, компанія долучилася до всеукраїнського проєкту — «Дерево життя», який спрямований на ощадне використання усіх ресурсів, необхідних для друку паперових квитанцій. За відмову від паперових квитанцій та перехід на електронні — компанія восени висадила сад для вихованців Денишівської спецшколи, у планах продовжувати ініціативу в наступному році. Наразі, у час енергетичного геноциду з боку агресора, особливо важливим є відповідальне та ощадливе споживання електроенергії. Тому АТ «Житомиргаз» звертається з проханням підтримати ініціативу про відмову від паперових платіжок у громаді. Це посильний внесок кожного для заощадження дефіцитних ресурсів. Відмовитися від паперової квитанції можна у «Особистому кабінеті», натиснувши три лінії у верхньому правому куті, обрати категорію «Розрахунки» , далі в нижньому правому кутку поставити галочку навпроти опції «Відмовитися від паперового рахунку». Таким чином, ви матимете можливість використовувати електронну платіжку, яка доступна в «Особистому кабінеті», чат-ботах «7104иа», Вайбері та Телеграмі, а також в додатках «104.иа».  
14 Грудня, 2022 р., 09:04
Наближається день Святого Миколая – довгоочікуване та улюблене всіма дітками свято. І зранку 19 грудня всі малята будуть очікувати під подушками подарунки. Тому батькам як помічникам Святого Миколая рекомендуємо звернути увагу не лише на зовнішній вигляд іграшки чи її функціональність, а й на якість.
13 Грудня, 2022 р., 14:01
З проєктом програми економічного і соціального розвитку Червоненської селищної територіальної громади на 2023 рік можна ознайомитись за наступним посиланням:  https://rada.info/upload/users_files/04346793/docs/3d586c77d21e2fe3fdde70ada825310c.pdf
13 Грудня, 2022 р., 09:50
Бронхіальна астма – це хронічне запалення дихальних шляхів. Пацієнти зазвичай скаржаться на присвист під час дихання, задишку, відчуття стискання у грудній клітці і напади  кашлю, який то вщухає, то активується знову. Причиною цих симптомів є спазм гладкої мускулатури і набряк слизової оболонки бронхів, що заважає повітрю проходити. З часом прогресування бронхіальної астми викликає нагромадження слизових корків і ремодуляцію стінок бронхів.  
12 Грудня, 2022 р., 15:58
Впродовж останнього тижня, за період з 5 по 11 грудня, в Житомирській області  на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції захворіло 5974 осіб -- що на 13% хворих більше, ніж за попередній тиждень. В тому числі захворіло 3637 дітей (61% від захворілих). Зростання захворюваності відбулося як серед дітей, так і серед дорослого населення -- по всім віковим групам, проте показник захворюваності знаходиться на низькому рівні інтенсивності епідемічного процесу. 
12 Грудня, 2022 р., 11:12
Епідемічна ситуація щодо поширення коронавірусної хвороби COVID-19 в Житомирській області за період з 02.12.2022 по 08.12.2022.
09 Грудня, 2022 р., 11:17
6 грудня – це значуща дата, яка об’єднує серця мільйонів українців, адже в ній втілюються дуже важливі поняття, такі як  мужність, вірність, героїзм, військова честь, сила, впевненість, надійність. Сьогодні на Збройні сили України покладена найважливіша місія – захищати рідну землю і забезпечувати мирне життя народу В приміщенні Червоненської селищної ради відбулися урочисті заходи, присвячені  Дню Збройних сил України та Міжнародному дню волонтера. Сьогодні волонтери і військовослужбовці працюють заради спільної мети – захисту нашої Батьківщини. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв, полеглих за захист України. Художні номери подарували працівники  закладів культури та учні закладів освіти нашої громади. Виступи артистів нікого не залишили байдужими, глядачі аплодували та підспівували, коли лунали патріотичні пісні. Під час заходу селищний голова та директорка БО «БФ «Допомога поруч»  привітали волонтерів з їхнім святом та вручили їм подяки, виразили слова вдячності всім, хто долучився до надважливої спільної справи – збору, пакування та перевезення допомоги нашим бійцям. Довершили насичений день спортивні змаганння в закладах освіти та культури нашої громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь