Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Лютого, 2023 р., 11:11
Триває набір до штурмових бригад «Гвардії наступу», які звільнятимуть окуповані російським ворогом території України та наблизять нашу перемогу.
23 Лютого, 2023 р., 11:07
Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Готується ретельно. Для виконання цього надскладного завдання нам потрібно постійно посилювати наші спроможності.
22 Лютого, 2023 р., 14:32
Представник Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю у Житомирській ОВА Неля Ковалюк у співпраці з Житомирською обласною громадською організацією людей з інвалідністю “Молодь. Жінка. Сім’я.” в рамках реалізації проєкту “Підтримка діяльності громадських організацій осіб з інвалідністю в маленьких громадах Житомирської області” з робочою поїздкою відвідали Пулинську громаду.
22 Лютого, 2023 р., 12:18
В Україні триває набір до «Гвардії наступу», яка має посилити оборону країни та допомогти ЗСУ в деокупації зайнятих російськими військами територій. І цим наблизити перемогу України у війні з Російською Федерацією.
21 Лютого, 2023 р., 12:59
Вмотивовані українці можуть обрати одну з 8-ми бригад «Гвардії Наступу». Їх сформували при Міністерстві внутрішніх справ України. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Розповідаємо про бригади при Національній гвардії України.
21 Лютого, 2023 р., 10:06
Ось такі закладинки «Скажи чесно, ти як?» у кожне замовлення вкладатиме національна книжкова платформа Yakaboo, учасник спільноти «Бізнес без бар’єрів». Про це повідомляє ГО «Безбар’єрність».
21 Лютого, 2023 р., 09:27
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України в співпраці з Парламентом, органами місцевого самоврядування (ОМС) та громадськістю продовжить реалізацію реформи децентралізації.
21 Лютого, 2023 р., 08:39
     Епідеміологічний сезон грипу 2022-2023 року триває – кожного дня на Житомирщині виявляють сотні нових хворих на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції. Тож вкотре нагадаємо основані факти про грип та важливість щеплення від цього захворювання.
20 Лютого, 2023 р., 09:36
17 лютого пройшли зустрічі правоохоронців з активом кількох місцевих громад.
17 Лютого, 2023 р., 10:41
Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Готується ретельно. Для виконання цього надскладного завдання нам потрібно постійно посилювати наші спроможності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь