Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вступ до Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ

Дата: 06.03.2024 09:54
Кількість переглядів: 19

Фото без описуГоловне управління ДСНС України у Житомирській  області проводить конкурсний відбір кандидатів для вступу на денну форму навчання за державним замовленням до Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС.

Відбір проводиться серед абітурієнтів з числа цивільної молоді (на базі повної загальної середньої освіти) на спеціальності за освітнім ступенем бакалавр:

  1. 272 «Авіаційний транспорт» (за освітніми програмами «Аеронавігація» (пілот), «Оператор безпілотних літальних апаратів», «Технічне обслуговування та ремонт повітряних суден і авіадвигунів (технік-механік));
  2. 173 «Авіоніка» (за освітньою програмою «Авіоніка» (технік-електрик обладнання повітряних суден)).

Для вступу необхідні: результати Національного мультипредметного тесту 2024 року (українська мова, математика, історія України та один на вибір: біологія, фізика, хімія, іноземна мова, географія, українська література), мотиваційний лист та зареєструватись в особистому кабінеті вступника ЄДЕБО не раніше 01.07.2024р. При цьому можуть подаватися: Національний мультипредметний тест (НМТ) 2022-2024 рр. або тести зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) 2021 року.

Для участі в конкурсі запрошуються громадяни України чоловічої та жіночої статі віком від 17 років, які мають повну загальну середню освіту або закінчують середні навчальні заклади у 2024 році, за станом здоров'я придатні пройти комісію авіаційних медичних центрів (АеМС), яким надані повноваження на проведення медичної сертифікації авіаційного персоналу цивільної авіації, мають добрі показники успішності і за своїми діловими та моральними якостями можуть проходити службу в підрозділах ДСНС України.

Після закінчення навчання випускникам гарантується працевлаштування у Спеціальному авіаційному загоні Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України (м. Ніжин) відповідно до набутого ними освітньо-кваліфікаційного рівня.

Бажаючим взяти участь у конкурсному відборі необхідно звернутися до районних управлінь та пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС за місцем проживання або до відділу персоналу Головного управління ДСНС України у Житомирській області за адресою:

 м. Житомир, вул. Героїв Пожежників, 67-Б

телефон для довідок: 8-0412-42-15-23       068-641-67-76


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь