Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Уряд направив на місцеві бюджети понад 611,2 млн гривень на виплату компенсації за житло ветеранам війни та родинам Героїв Небесної Сотні

Дата: 29.07.2020 13:26
Кількість переглядів: 629

Фото без опису

Протягом останнього місяця Урядом затверджено чотири розпорядження КМУ про розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації на придбання житла для ветеранів війни та постраждалих учасників Революції Гідності.

Відповідно до   них компенсація за житло буде виплачена особам з інвалідністю І-ІІ групи, яка настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції.

До 24 областей та міста Києва спрямовані кошти у загальному обсязі 305 145,3 тис. гривень.

Це дозволить виплатити компенсацію за житло 262 особам з інвалідністю І-ІІ групи та членам сімей загиблих, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-rozpodil-subvenciyi-z-derzhavnogo-byudzhetu-miscevim-byudzhetam-798-010720

Також до 24 областей та м. Києва спрямовані 248 445,0 тис. гривень на забезпечити житлом 219 внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю ІІІ групи внаслідок війни, які брали участь в антитерористичній операції  https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-rozpodil-subvenciyi-z-derzhavnogo-byudzhetu-miscevim-byudzhetam-na-viplatu-groshovoyi-kompensaciyi-za-nalezhni-dlya-otrimannya-zhili-primishchennya-dlya-vnutrishno-i080720-838.

Крім того, до місцевих бюджетів 5 областей спрямовані кошти у загальному обсязі 7 626,4 тис. гривень на виплату компенсації за житло родинам Героїв Небесної Сотні та особам, які отримали поранення, каліцтва, контузії під час Революції Гідності. https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-rozpodil-subvenciyi-z-derzhavnogo-byudzhetu-miscevim-byudzhetam-767-250620.

Передбачено розпорядженням і виплати грошової компенсації на забезпечення житлом учасників бойових дій на території інших держав та членів їх сімей, які мають інвалідністю І-ІІ групи https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-rozpodil-subvenciyi-z-derzhavnogo-byudzhetu-miscevim-byudzhetam-na-viplatu-groshovoyi-kompensaciyi-za-nalezhni-dlya-otrimannya-i010720-801.

До 17 областей та міста Києва спрямовані 50 000,0 тис. гривень для виплати грошової компенсації 46 учасникам бойових дій на території інших держав та членам їх родин.

Інформацію взято з сайту Житомирської обласної державної адміністрації: oda.zht.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь