Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Червоненській ОТГ за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» відкрився Центр надання адміністративних послуг

Дата: 22.12.2017 15:57
Кількість переглядів: 2282

Фото без опису22 грудня 2017 року в Червоненській об’єднаній територіальній громаді, відкрився новий ЦНАП, до створення якого долучилися українські та шведські експерти. Центр надаватиме мешканцям громади більше 100 видів адміністративних послуг, включно з найпопулярнішими в ОТГ: реєстрація жителів, нотаріальні, соціальні та пенсійні, земельні, послуги місцевого значення, реєстрація бізнесу та нерухомості.

Фото без описуДопомогу в реконструкції інтер’єру  приміщення, інституційному створенні ЦНАП, а також в оснащенні центру меблями та сучасною технікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням, громаді надала Програма «U-LEAD з Європою».Фото без опису Червоненський ЦНАП став ще одним прикладом ефективного партнерства між громадою та міжнародною донорською програмою, завдяки якому майже 6000 мешканців громади отримали доступ до якісних адмінпослуг.

Фото без описуВідкриття ЦНАПу стало загальнообласним святом. На відкриття завітало багато шанованих гостей, зокрема: Керівник команди в Україні напряму по покращенню якості місцевих послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» Марія Горностай, директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської обласної державної адміністрації Олексій Шатило, головний спеціаліст відділу розвитку системи надання адміністративних послуг департаменту розвитку підприємництва та регуляторної політики Олена Кулько, директор Житомирського відокремленого підрозділу установи «Центру розвитку місцевого самоврядування в Житомирській області Василь Невмержицький».

Фото без описуЧервоненський селищний голова, Ящук Юрій Валентинович, подякував партнерам із програми «U-LEAD з Європою»: «Благополуччя країни починається із благополуччя у кожному населеному пункті, навіть невеликому. Ми дуже раді, що саме нам випала нагода  долучитись до Програми, завдяки якій громада отримала можливість відкрити сучасний та комфортний центр надання адміністративних послуг. Тепер наші мешканці зможуть не тільки отримати якісні послуги, а й брати більш активну участь у розвитку громади».Фото без опису

Напередодні відкриття в громаді були проведені заходи з інформування жителів про особливості роботи ЦНАП, його переваги, права та обов’язки працівників та споживачів послуг. Центр доступний для людей з інвалідністю. В приміщенні обладнаний дитячий куточок.

З відкриттям ЦНАП Червоненська ОТГ стала на крок ближче до європейських стандартів і може слугувати прикладом не тільки для громад, а й усієї України щодо якісної організації надання послуг.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь