Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування Дня села в Крилівці

Дата: 02.08.2017 16:20
Кількість переглядів: 6426

В Крилівці відзначали День села.

Минулої суботи як і завжди в цей час ми святкували День села.

Фото без опису     Із святом односельців та гостей привітав голова об’єднаної територіальної громади Ю.В. Ящук та виконуючий обов’язки старости В.К. Бушинський, які побажали усім присутнім щастя, здоров’я,  тепла і достатку в кожній родині та мирного неба над головою.

     Село наше - квітуче і красиве. Але справжньою окрасою його є люди. Ми бачимо їх щодня, вони живуть поруч, скромні і працьовиті. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця, та спільні зусилля кожного і створюють неповторний образ Крилівки, зберігається наша історія та закладається майбутнє. Адже успіхи села – це перш за все успіхи його жителів, працелюбних, добрих і чесних людей. Це наші працівники школи, дитячого садочка, ФАПу  та поштового відділення, яким під час свята була висловлена щира подяка за їхню працю.

     Також на святі вітали найменшого жителя та найстаршого, вітали родину Слончаків з новосіллям, адже на протязі багатьох років у нашому селі тільки вони побудували власну оселю своїми руками.

     Під час святкового заходу місцеві аматори дарували чудові пісні та гарний настрій, всім присутнім.

     Дитячий гурт «Вікенд» під кінець свята танцював танець на підтримку своєї вчительки фізкультури, та просили небайдужих людей допомогти Антошці стати на ніжки.

Фото без опису     Після закінчення урочистої частини свято продовжилось запальною дискотекою під живу музику, всіх пригощали безкоштовною юшкою. Працювали дитячі атракціони: гірки, батути, машинки та продавали солодку вату.

     Ми хочемо подякувати дітям які приймали участь у святковому концерті, особлива подяка жіночій вокальній групі, яка співала вперше на цьому святі. Також дякуємо підприємцям за допомогу, а саме: Т.В. Засусі, Добровольському,  Парфенюк,  Прохневським, Малькевичам, Житомир Агро Інвест. Велике вам дякую, адже завдяки вашій допомозі та підтримці наше свято відбулось.

     Тож нехай і надалі процвітає наше село. Народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. А ми, жителі села, будемо робити все від нас залежне, аби наше село жило і процвітало.

 

         Лілія Нагребельна зав. клубом с. Крилівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь