Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гордість і окраса села

Дата: 14.09.2016 08:11
Кількість переглядів: 936

Отак уже 40 літ, покоління за поколінням, скликає Глинівецька школа малечу аби зростити розумних і вихованих людей.

Фото без опису

Переживав навчальний заклад і розквіт, і не легкі 90-і, і кризи і холоди. Незважаючи на всі негаразди, за останні роки вдалось зробити дуже багато: замінити дах на шатровий, здійснити капітальний ремонти актової та спортивної зали, відновити санвузли. Посильну допомогу надавали відділ освіти Андрушівської РДА, сільська рада і місцеве КСП.

Цього року початок навчання для учнів школи був по-особливому радісним адже День знань співпав із річницею відкриття закладу.

На ювілей школи завітали багато гостей. Народний депутат України Олександр Ревега подарував сучасний багатофункціональний пристрій для друку, м’ячі. З власного фонду високий гість виділив Червоненській ОТГ  300 тисяч грн., з яких 20 тисяч піде на придбання інтерактивної дошки для Глинівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів та близько 90 тисяч для перекриття даху ДНЗ «Сонечко» с. Глинівці. Червоненський селищний голова Ю.В. Ящук вручив грамоти та грошові премії найактивнішим у навчанні та позакласних заходах школярам, а також вручив подяку народному депутату Ревезі О.В. за сприяння у розвитку Червоненської ОТГ. Від СП ТОВ «Спіка» - бажана і дуже потрібна акустична система та подарунки для першокласників.

З ювілеєм та новим 2016 – 2017 навчальним роком учнів та всіх присутніх привітав директор школи І.Д. Богайчук, вручивши грамоти за високі досягнення у навчанні.

З щирими словами до учасників свята звернулись помічник – консультант народного депутата України О.В. Ревеги, депутат районної ради К.І. Курсон; виконуюча обов’язки старости села Глинівці Тетерук В.Ф., виконуюча обов’язки старости села Великі Мошківці Постернак Р.С. Оплесками і квітами зустрічали вчителів, що перебувають на заслуженому відпочинку: А.П. Паламарчук, Б.К. Скворцову, В.О.Коменданта, Т.О. Комендант, С.Д. Строк, Г.К. Шевчук, С.В. Шумську, С.Д. Лухтан, Л.Л. Ястреб, М.І. Ястреба, Т.М. Шевчук.

Фото без опису

Історію будівництва навчального закладу розповіла її перший директор – Паламарчук А.П., яку за дострокову здачу в експлуатацію об’єкта у 1976 році було нагороджено орденом «Знак пошани»

Гордиться школа вчителями, що стали керівниками навчальних закладів: Пастовенським О.В., директором Андрушівської гімназії, начальником відділу освіти Андрушівської РДА, начальником управління освіти і науки Житомирської ОДА, нині – проректором інституту післядипломної педагогічної освіти вчителів; Мошківською Ю.Ф. – директором Малоп’ятигірської ЗОШ І-ІІ ст., Сілецькою Л.П. – директором Антопільської ЗОШ І-ІІ ст. Очільниками шкіл працювали: Макоїд П.Г. (Степківська), Повальчук В.В. (Гальчинська), Герасимчук В.К. (Мостівська), Саюк І.Т.(Великомошківецька), Скворцов В.Ф. (Романівський район) й своїми славними випускниками.

Книгами сучасних українських авторів та добрими словами вітала присутніх Сакун Т.В. – перша золота медалістка, яка теж працювала директором школи у Чуднівському районі.

З подарунками і спогадами прийшли на свято першокласники, які першими переступили поріг нової школи 40 років тому та випускники новозбудованої школи, серед яких учасник АТО Колодюк Г.Б.

Хвилиною мовчання вшанували учасники дійства пам'ять тих вчителів, які пішли у вічність, але не в забуття.

Дирекція школи висловлює вдячність за допомогу у підготовці ювілею ПП «Імпак» (керівник Маліновський С.В.), фермерському господарству «Любава – Агріко» (керівник Скупневський О.В.), фермерському господарству Піцикевича А.С., ветеранам педагогічної праці та вітає з ювілеєм всіх тих, хто вчився і працював у Глинівецькій ЗОШ І-ІІІ ст.

 

І.Д. Богайчук

директор Глинівецької ЗОШ І-ІІІ ст.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь