Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Документи №2022/0/3008/1 «Моніторинг та оцінка ступіню безбар'єрності об'єктів»

Кількість переглядів: 102
Скликання: Поза скликання
Сесія: Не відноситься до сесій
Тип документу: Документи
Дата: 30.08.2022
Автор: Червоненська селищна рада
Номер документу: 2022/0/3008/1
Назва документу: Моніторинг та оцінка ступіню безбар'єрності об'єктів
Прикріплені файли:
  1. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта адмінприміщення селищної ради смт. Червоне (1.79 МБ)
  2. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта КУ ЦНСП смт. Червоне (1.66 МБ)
  3. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта адмінприміщення сільської ради с. Малі Мошківці (1.74 МБ)
  4. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта адмінпримщення сільської ради с. Великі Мошківці (1.92 МБ)
  5. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта адмінприміщення сільськой ради с. Крилівка (2.35 МБ)
  6. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта адмінприміщення сільської ради с. Глинівці (1.91 МБ)
  7. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта КНП (1.28 МБ)
  8. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта ФАП с. Крилівка (1.84 МБ)
  9. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта ФАП с. Великі Мошківці (1.27 МБ)
  10. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта ФАП с. Малі Мошківці (0.96 МБ)
  11. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта центр дозвілля смт. Червоне (0.28 МБ)
  12. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта центр дозвілля с. Забара (0.45 МБ)
  13. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта будинок культури с. Великі Мошківці (0.21 МБ)
  14. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта клуб с. Малі Мошківці (0.35 МБ)
  15. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта клуб с. Глинівці (0.28 МБ)
  16. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта ЗДО с. Глинівці (0.38 МБ)
  17. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта ЗДО с. Забара (0.34 МБ)
  18. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта ЗДО с. Крилівка (0.21 МБ)
  19. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта ЗДО с. Великі Мошківці (0.21 МБ)
  20. Інформація про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар'єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю об'єкта ЗДО "Горобинка" смт. Червоне (0.21 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь