Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні жителі Червоненської селищної територіальної громади!

Дата: 29.09.2022 10:15
Кількість переглядів: 582

Розпочинається збір пропозицій до формування Програми економічного і соціального розвитку Червоненської селищної територіальної громади на 2023 рік.

Це можуть бути питання, які стосуються будь-якої сфери: освіти, охорони здоров’я, культури, економіки, інфраструктури, благоустрою та ін. Головне – щоб надана пропозиція чи проєкт були в межах повноважень місцевої влади, чітко та конкретно сформульовані.

Основною метою Програми економічного і соціального розвитку Червоненської селищної територіальної громади на 2023 рік. є створення умов для повноцінного функціонування громади, зокрема, через зростання добробуту і підвищення якості життя населення, забезпечення позитивних структурних зрушень в економіці, підвищення її конкурентоспроможності, як основи для збалансованого зростання стандартів та показників економічного розвитку. Програма визначає цілі, завдання та основні заходи соціального, економічного та культурного розвитку територіальної громади Червоненської селищної ради на 2023 рік.

Пропозиції просимо надавати до відділу соціально-економічного розвитку, комунальної власності, земельних відносин, екології, благоустрою, архітектури та містобудування апарату Червоненської селищної ради та її виконавчого комітету за адресою: смт.Червоне, вул.Миру, 28 або на електронну адресу: chervone_rada@ukr.net до 01.11.2022 року.

Всі зібрані ініціативи будуть опрацьовані відділом соціально-економічного розвитку, комунальної власності, земельних відносин, екології, благоустрою, архітектури та містобудування апарату Червоненської селищної ради та її виконавчого комітету та передані на розгляд робочій групі, яка утворена відповідно до розпорядження селищного голови від 26.09.2022р. № 22-од «Про розроблення проєкту Програми економічного і соціального розвитку Червоненської селищної територіальної громади на 2023 рік» та за результатами розгляду будуть включені до Програми економічного і соціального розвитку Червоненської селищної територіальної громади на 2023 рік.

Розбудуємо нашу громаду разом !


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь