Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Розпочато новий конкурсний відбір на посади поліцейських

Дата: 26.01.2022 08:36
Кількість переглядів: 271

З 5 січня 2022 року розпочався прийом документів для бажаючих стати поліцейськими Бердичівського районного відділу поліції.

На першому етапі відбору усі бажаючі можуть заповнити онлайн-анкету та подати відповідні документи. Він триватиме до 3 лютого 2022 року.

Ознайомитись з вимогами до кандидатів на посади поліцейських і загальними обмеженнями щодо служби, етапами відбору, стислим змістом службових обов’язків, умовами грошового забезпечення можна на офіційному веб-сайті системи відбору кадрів Національної поліції України.

Відтак нині розпочався конкурсний процес заміщення 3 вакантних посад у Бердичівському районному відділ поліції: 1 – поліцейського сектору реагування патрульної поліції (молодший склад поліції) та 2 – дільничних офіцерів поліції (середній склад поліції).

Після закінчення прийому документів на кандидатів чекають наступні етапи відбору: тестування щодо загальних здібностей, проходження військово-лікарської комісії, фізичні випробовування, психологічні тести та співбесіда з поліцейською комісією.

За результатами кожного з етапів конкурсу буде сформовано рейтинг кандидатів. Найкращі за цим рейтингом будуть запрошені на службу до поліції та проходитимуть первинну підготовку працівників поліції. Майбутні поліцейські розпочнуть навчання у квітні 2022 року.

У разі виникнення питань при заповненні онлайн-анкети та для отримання додаткової інформації щодо конкурсу можна звертатися до Бердичівського районного відділу поліції за адресою: м. Бердичів, вул. Героїв України, 67 (каб. 21 або 31) або направити листа на електронну скриньку konkurs-police.zt@ukr.net.

Бердичівський районний відділ поліції


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь