Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про результати конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Червоненської селищної ради

Дата: 13.01.2022 08:49
Кількість переглядів: 214

На виконання рішення виконавчого комітету Червоненської селищної ради від 21.12.2021 року №146 «Про проведення повторного конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Червоненської селищної ради»

21 січня 2022 року відбулось засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Червоненської селищної ради на якому вирішено:

1. Взяти до  відома відсутність заяв на конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Червоненської селищної ради.

2. Відповідно  до п.29 Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року № 200, визнати  конкурс  на заміщення  вакантної  посади  директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Червоненської селищної ради таким,  що  не відбувся.

3. Подати протокол конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Червоненської селищної ради на затвердження виконавчого комітету Червоненської селищної ради.

Ознайомитись з протоколом можна за посиланням: https://chervonenska-gromada.gov.ua/protokol-%E2%84%96-2-zasidannya-konkursnoi-komisii-dlya-provedennya-konkursu-na-zamischennya-vakantnoi-posadi-direktora-komunalnoi-ustanovi-centr--15-19-21-21/


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь