Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Об’єкти «Великого будівництва» Житомирщини можна переглянути на онлайн-карті проєкту

Дата: 19.05.2020 16:16
Кількість переглядів: 458

Фото без опису

Національний проєкт «Велике будівництво», ініційований Президентом України Володимиром Зеленським, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури в Україні. Так, у рамках цієї державної програми по всій країні мають збудувати чи відновити сотні шкіл, дитячих садочків, стадіонів, а також відремонтувати тисячі кілометрів доріг.

Онлайн-карта проєкту дає можливість переглянути всі об’єкти, які заплановані на 2020-й рік. Нагадаємо, що старт «Великого Будівництва» відбувся 1 березня цього року.

На карті позначені об’єкти, що будують чи реконструюються цього року в країні: 157 дошкільних закладів, 246 шкіл, 170 стадіонів і спортивних споруд, 422 амбулаторії, 212 багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування, а також ремонт доріг державного та місцевого значення.

На Житомирщині в рамках «Великого будівництва» відремонтують/реконструюють/збудують ряд соціально важливих об’єктів:

  • добудова 11 існуючих шкіл буде здійснена у Андрушівському, Бердичівському, Коростенському, Овруцькому, Олевському, Попільнянському, Пулинському, Романівському, Хорошівському та Черняхівському районах;
  • 1 новий та добудова 6 існуючих дитячих садочів – у Андрушівському, Житомирському, Малинському, Олевському, Хорошівському районах та у Житомирі;
  • для занять спортом дітей та молоді на території області буде 9 стадіонів (3 нових проєкти та 6 – добудова) у Житомирі, Радомишлі, Чуднові, Овруцькому, Олевському та Пулинському районах;
  • 7 нових приймальних відділень побудують у Бердичівській міській лікарні, Новоград-Волинському міськрайонному територіальному медичному об’єднанні, Коростенській центральній міській лікарні, Житомирській центральній районній лікарні, лікарні №1 м. Житомира, Овруцькій міській лікарні, Коростишівській центральній районній лікарні ім. Д.І. Потєхіна.

Також заплановане на Житомирщині будівництво 24 амбулаторій загальної практики – сімейної медицини до кінця цього року.

У рамках цієї програми здійснять в регіоні ремонт 196,3 км доріг, з яких 145,7 км – дороги місцевого значення та 50,6 км – дороги державного значення.

Довідково. У 2020 році Президентом України було ініційовано початок масштабної програми «Велике будівництво», яка має забезпечити реалізацію державної політики щодо економічного зростання та інвестиційної привабливості територій, покращення надання соціальних послуг тощо.

Фото без опису

Інформацію взято з сайту Житомирської обласної державної адміністрації: oda.zht.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь