Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Можливості від міжнародного фонду «Відродження»: міні-гранти та конкурси

Дата: 30.03.2020 14:45
Кількість переглядів: 397

Фото без опису

Міжнародний фонд «Відродження» проводить конкурси згідно зі своїми пріоритетами. Суспільно значущі проєкти можуть претендувати на підтримку поза оголошеними конкурсами. Проєктні пропозиції подаються українською мовою.

Цією ініціативою Фонд прагне зміцнити практику фінансування значущих суспільних ініціатив шляхом краудфандінгу – залучення коштів від громадян, надати фінансування проєктам направленим на підтримання ініціатив із взаємодопомоги та розвитку критичного мислення.

Завдяки підтримці, громадські організації, які реалізовують проєкти та залучають кошти спільноти отримають додаткові можливості для реалізації своїх ідей.

Пропонують наступні конкурси:

Міні-гранти для втілення ідей з розвитку критичного мислення. Термін подачі заявок: 05.04.2020. Максимальний розмір мані-гранту: 150 тис. грн.

Деталі за посиланням: https://www.irf.ua/contest/mini-granty-dlya-vtilennya-idej-z-rozvytku-krytychnogo-myslennya/

«Людяність і взаємодопомога»: гуманітарна ініціатива проти пандемії. Термін подачі заявок: заявки приймаються постійно і розглядаються в порядку надходження. Середня вартість проектів становить 50 тис. грн.

Деталі за посиланням: https://www.irf.ua/contest/konkurs-grantiv-dlya-protydiyi-koronavirusu-lyudyanist-i-vzayemodopomoga/

Конкурс ідей для партнерства в ініціативі «Краудфандінг для медіа». Термін подачі заявок: 15.04.2020. Максимальна сума дофінансування: 150 тис. грн.

Деталі за посиланням: https://www.irf.ua/contest/konkurs-idej-dlya-partnerstva-v-inicziatyvi-kraudfanding-dlya-media/

Конкурс ідей для партнерства в ініціативі «Краудфандінг для соціального підприємництва». Термін подачі заявок: 15.04.2020. Максимальна сума дофінансування: 150 тис. грн.

Деталі за посиланням: https://www.irf.ua/contest/konkurs-idej-dlya-partnerstva-v-inicziatyvi-kraudfanding-dlya-soczialnogo-pidpryyemnycztva/

Конкурс ідей для партнерства в краудфандінговій ініціативі «Культура. Спільнота». Термін подачі заявок: 15.04.2020. Максимальна сума дофінансування: 150 тис. грн.

Деталі за посиланням: https://www.irf.ua/contest/konkurs-idej-dlya-partnerstva-v-kraudfandingovij-inicziatyvi-kultura-spilnota/

Додаткову інформацію про конкурси можна отримати, якщо звернетесь на pr@irf.ua або або на фейсбук-сторінку Фонду (https://www.facebook.com/irf.ukraine/).

Інформацію взято з сайту Житомирської обласної державної адміністрації: oda.zht.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь