Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Житомирщині станом на 20 березня 2 підтверджених випадки коронавірусної інфекції

Дата: 20.03.2020 11:14
Кількість переглядів: 299

Станом на 9.00 20 березня у Житомирській області зареєстровано 2 вірусологічно підтверджених випадки COVID-19. За минулу добу у двох жителів регіону зняли підозру на це захворювання, а у трьох осіб ще перевіряють, чекають на результати тестів.

Так, за інформацією Житомирського обласного лабораторного центру перший вірусологічно підтверджений випадок коронавірусу на Житомирщині був у 71-річної жительки Радомишльського району, яка від недуги померла 13 березня 2020 року. У Радомишлі тривають протиепідемічні заходи, на виїздах та в’їздах у місто Радомишль розгорнуті карантинні пости з медиками та поліцейськими.

Другий вірусологічно підтверджений випадок COVID-19 виявили вчора (19 березня) у жителя міста Житомира, який нещодавно перебував у Австрії та Німеччині. Наразі житомирянин знаходиться на ізоляції в інфекційному відділенні лікарні №1 міста Житомира, під наглядом медиків. Протиепідемічні заходи у вогнищі тривають.

«Всього за минулу добу (19 березня) проведено дослідження матеріалу від 3-х хворих: у згаданого вище хворого жителя м. Житомира – позитивний результат, підтверджено діагноз COVID-19; у інших 2-х випадках, жителі м. Житомира та Народицького району – результат від’ємний, діагноз не підтверджено», – йдеться у повідомленні лабораторного центру.

Також вчора, 19 березня, до вірусологічної лабораторії надійшов матеріал від 3-х хворих: 1 – житель Андрушівського району та 2 – Брусилівський район. Триває розслідування цих випадків підозри на COVID-19. Біологічний матеріал від хворих з підозрою на COVID-19 у роботі.

Житомирський обласний лабораторний центр працює в умовах карантину та підвищеної готовності: створені мобільні групи, відбувається чергування фахівців в позаробочий час та у вихідні дні.

Інформацію взято з сайту Житомирської обласної державної адміністрації: oda.zht.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь