Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Володимир Федоренко зустрівся з представниками іспанської компанії Групи Пеллет Еуроп

Дата: 21.02.2020 08:13
Кількість переглядів: 472

 

Сьогодні, 20 лютого, в облдержадміністрації відбулася зустріч першого заступника голови ОДА Володимира Федоренка з представниками іспанської компанії Групи Пеллет Еуропе.

Партнер Групи Пеллет Еуроп у Східній Європі та країнах Балтії Хорхе Альберто Оверехо Фрехилья розповів, що іспанська компанія зацікавлена у Житомирській області. І прагнуть розпочати на території регіону діяльність із перероблення лісового сміття на тріску деревини. За його словами, таке очищення лісу мінімізує проблеми з пожежами у спеку та дає можливість інтенсивно рости.

«Ми утилізуємо лісове сміття і робимо з нього матеріал для наступних продуктів. Генеруємо цю роботу локально, тому створюємо нові робочі місця», – зазначив він.

Володимир Федоренко відмітив, що Житомирщина відкрита для інвесторів. Іноземні інвестиції можуть допомогти розвинути область, спрямувати кошти на відновлення доріг, важливих соціальних об’єктів. Крім того, це можливість створення нових робочих місць для жителів регіону.

Представники ОДА, Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства разом із партнером Групи Пеллет Еуроп виїхали до лісосмуг області для ознайомлення.

Довідково. За 2019 рік товароборот Житомирської області з Іспанією склав  9,5 млн дол. США. Обсяг експортних операцій за 2019 рік здійснено на суму 5,4 млн дол. США, а обсяг імпортних операцій становив 4,1 млн дол. США.

У товарній структурі експорту переважали зернові культури – 44,6% від загального експорту країни, вироби з чорних металів – 19,1%, насіння і плоди олійних культур – 14,4%.

Інформацію взято з сайту Житомирської обласної державної адміністрації: oda.zht.gov.ua



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь