Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З радістю приймаємо допомогу

Дата: 07.09.2016 11:09
Кількість переглядів: 783

Нещодавно Червоненську територіальну громаду відвідала керівник секретаріату міжфракційного депутатського об’єднання «Захист прав дітей - пріоритет держави», Верховної Ради України,  Людмила Семенівна Волинець.

Фото без опису

 Разом з начальником служби у справах дітей облдержадміністрації Оленою Олегівною Савельєвою та спільно із заступником голови районної ради Ляшуком Михайлом Миколайовичем та керівником апарату райдержадміністрації Савенком Олександром Юрійовичем,  в приміщенні Червоненської селищної ради було проведено нараду  з питань забезпечення  захисту прав дитини.  

 У нараді взяли участь голова Червоненської селищної ради ОТГ  Ящук Ю.В., заступник селищного голови Балюк О.М., апарат управління ради,  в.о. старост сільських рад, завідуючі дитячими садочками, директори шкіл, депутати та актив громади.

Фото без описуГоловним доповідачем та консультантом була Волинець Людмила Семенівна. Пані Людмила приїхала до нас за дорученням голови Житомирської держадміністрації Машковського Сергія Олександровича, адже 10 лютого 2016 року її було обрано до складу консультаційної групи з питань забезпечення та захисту прав дитини в процесах децентралізації та формування об’єднаних територіальних громад Житомирської області. 

Людмила Семенівна має неймовірний досвід у цій сфері. Починаючи з 90-х років працювала науковим співробітником та керівник центру Українського інституту соціальних досліджень Міністерства України у справах сім’ї та молоді, директором всеукраїнського благодійного фонду «Надія і Добро», директором Державного департаменту з усиновлення та захисту прав дитини , заступником Міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту тощо.

Ясна річ, що проблеми обговорювані на нараді стосуються нашої громади тому, що  у нас в громаді проживає близько 80 багатодітних сімей, 29 дітей інвалідів, 5 дітей сиріт та 13 дітей позбавлених батьківського піклування.  І це не говорячи про кризові сім»ї та інші незахищені категорії населення.

На нараді було також обговорено співпрацю структурних підрозділів райдержадміністрації з об’єднаною територіальною громадою щодо захисту законних прав та інтересів дітей.

Спеціаліст сектору

економічного розвитку та інвестицій

Червоненської селищної ради

Поліщук О.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь