Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Додатки №2019/2 «Про затвердження Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом загального користування на приміських маршрутах окремим категоріям громадян Червоненської селищної ОТГ на 2019 рік»

Кількість переглядів: 578
Скликання: Сьоме скликання
Сесія: Сорок перша сесія
Тип документу: Додатки
Дата: 22.02.2019
Номер документу: 2019/2
Назва документу: Про затвердження Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом загального користування на приміських маршрутах окремим категоріям громадян Червоненської селищної ОТГ на 2019 рік
Прикріплені файли:
  1. Програма фінансування видатків на компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом загального користування на приміських маршрутах окремим категоріям громадян Червоненської селищної ОТГ на 2019 рік (0.49 МБ)
  2. Додаток 1 до Програми (0.25 МБ)
  3. ПОРЯДОК відшкодування компенсаційних виплат на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремим категоріям громадян Червоненської селищної ОТГ на приміських маршрутах автомобільним транспортом загального користування на 2019 (0.5 МБ)
  4. ДОГОВІР № про відшкодування витрат за перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах автомобільним транспортом загального користування (0.4 МБ)
  5. Розрахунок компенсаційних виплат за пільгове перевезення окремих категорій громадян Червоненської селищної ОТГ на приміських маршрутах автомобільним транспортом за 2019 року (0.25 МБ)
  6. Перелік пільгових категорій громадян, яким відповідно до законодавства України, надано право пільгового проїзду в автомобільному транспорті загального користування (0.33 МБ)
  7. Розрахунок компенсаційних виплат за пільгове перевезення окремих пільгових категорій громадян Червоненської селищної ОТГ на приміських маршрутах автомобільним транспортом за 2019 року (0.33 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь