Червоненська селищна територіальна громада
Бердичівський район, Житомирська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Червоненській ОТГ відбулися заходи з нагоди Дня Конституції України.

Дата: 02.07.2018 14:07
Кількість переглядів: 1495

День Конституції не просто свято нормативного акту, а день, коли було затверджено права і свободи громадян України. Саме тому з нагоди цього свята у громаді було проведено ряд заходів:

  • В залі засідань Червоненської селищної ради відбулися урочисті збори з нагоди Дня Конституції України. На зборах виступив селищний голова Ящук Ю.В., після чого працівниками бібліотеки смт. Червоне було організовано перегляд тематичного відеофільма.
  • В бібліотеці смт. Червоне відбулася подорож до Країни права. Юних читачів зацікавила книжкова виставка "Оберіг нашої державності ". Діти із задоволенням переглянули відео-презентацію: "Маленьким громадянам -великі права". Також було проведено конкурс малюнка: "Державні та народні символи".
  • В с. М.Мошківці завідуюча клубом разом з бібліотекарем провели урок права до Дня Конституціі "Знай свої права, виконуй свої обовязки". Діти були ознайомлені з Основним Законом України, «Про охорону дитинства», «Сімейним кодексом України». Також був проведений конкурс на кращий малюнок до Дня Конституцї України.
  • В дитячих садочках смт. Червоне, с.Глинівці та с. Крилівка проведено бесіди до Дня Конституції, змагання «Ми спритні та сміливі», а також дітей ознайомили з їхніми правами та обов’язками.

Отож, в ході проведення заходів діти ознайомились з цікавими фактами з історії Конституції України. Зокрема, більш детальніше зупинилися на розділі «Права, свободи та обов'язки людини і громадянина», дізналися як приймаються закони та що згідно Конституції діти мають рівні права.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь